Internetna povezava je postala osnova v vsakdanjem življenju. Kot vir informacij, kot orodje, ki nam poenostavi vsakdan. Nakup kino vstopnic, rezervacije potovanj, elektronsko bančništvo...
Televizija
V vaš dom s širokopasovnim dostopom, pripeljemo
najbolj gledane domače
in tuje televizijske
programe.
Telefonija
Obdržite vašo telefonsko številko in recite ne visokim telefonskim računom.
ADSL internet
Povezava preko omrežja ADSL omogoča neomejen dostop do interneta z visokimi hitrostmi. Ponuja vam vstop v svet zabave, hitrega prenosa datotek in uporabo internetnih storitev. Vaši internetni povezavi lahko dodate tudi IP-telefonijo in IP-televizijo ter si tako še dodatno znižate mesečne stroške. Več..
Kabelski internet
Kabelski internet je najprimernejša možnost za vse, ki nimate telefonskega priključka, do vašega doma pa imate speljano televizijsko kabelsko omrežje. Kabelski modem ima možnost več pasovnih širin in s tem tudi hitrejši prenos podatkov. Več..
EVJtrojček
EVJ Elektroprom in Tušmobil d.o.o. vam z enojnim priklopom omogočata komplet storitev televizije, interneta in IP telefonije po še ugodnejših cenah. Zmanjšajte si skupne stroške kabelskega TV-ja, interneta in IP telefonije za več kot 20%. Več..
Klicni dostop - 0888 32480
Želite do interneta dostopati hitro in enostavno? Klicni dostop vam omogoča hitro in varno povezavo brez mesečne naročnine. Namenjen je tistim, ki interneta ne uporabljate veliko in ne potrebujete neomejenega internetnega dostopa. Več..