Aktualno
Arhiv
Logotipi
Kontakt
torek, 28. oktober 2008

Mobilni operater Tušmobil na Dan reformacije obeležuje eno leto uspešnega poslovanja na trgu mobilnih komunikacij

Ljubljana, 28. oktober – Tušmobil je prvo leto poslovanja zaključil nad pričakovanji, pravijo v podjetju. V samo enem letu je s svojo specifično in ugodno ponudbo mobilnih paketov prepričal 100 tisoč slovenskih uporabnikov in v sodelovanju z Nokia Siemensom zgradil okolju prijazno mobilno omrežje ter tako ključno prispeval k varovanju našega okolja.

torek, 21. oktober 2008

Od zdaj naprej lahko pri TUŠ TELEKOMU in Tušmobiu kupujete kar prek spleta

Ljubljana, 16. oktober – Vse, kar ponujajo pri Tušmobilu in TUŠ TELEKOMU, lahko sedaj dobite hitreje in učinkoviteje prek njihove spletne trgovine, v kateri je na voljo vsa ponudba mobilnih telefonov, mobilne opreme, avto pripomočkov, računalniške opreme in različnih modnih dodatkov. Prav tako pa si tam lahko izberete, naročite ter kupite tudi mobilne predplačniške pakete.

četrtek, 16. oktober 2008

Tuštelekomova trgovina v Kranju že osma po vrsti

Kranj, 22. oktobra – Tuš Telekom je odprl še eno trgovino v multimedijskem centru, Planetu Tuš Kranj, ki je ravno tako nova pridobitev za prebivalce Kranja. V prostorni trgovini se bodo obiskovalci lahko seznanili s celovito ponudbo storitev in produktov Tuš Telekoma in Tušmobila.